Mit főzzek ma?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 10:23
11/26 A kérdező kommentje:
Jajj baba főzeléket írtam!:-S
-a
2011. szept. 7. 11:09
12/26 A kérdező kommentje:
És a krumpli főzeléket is leírnátok?ű
Sok köszönet!
2011. szept. 7. 11:10
13/26 anonim válasza:
Én a krumplifőzeléket úgy csinálom,hogy az apróra vágott krumplit felteszem főni,sózom,babérlevelet teszek bele,jó sok fokhagymát,pirospaprikázom,borsozom. Ezután kikeverem a tejfölt a liszttel.Mikor megfőtt a krumpli,akkor a levéből átteszek jó pár kanállal a tejfölbe,majd beleöntöm,és felöntöm tejjel,ha kell még utólag ízesítem. Felforralom,pár percig még így főzöm,és kész.
15/26 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen készítem mint a 11:18-as, azzal a különbséggel, hogy még teszek bele egy kis őrölt köményt is.
16/26 A kérdező kommentje:
Akkor lehet krumpli főzeléket csinálok!Köszi!
2011. szept. 7. 11:23
17/26 anonim válasza:
eredetileg lángost akartam készíteni, de erre hagyott itthon anyu pénzt :)
18/26 anonim válasza:
11:18 vagyok. Azt még kifelejtettem,hogy mikor már majdnem kész a főzi,akkor teszek bele egy evőkanálnyi cukrot,és egy kis ecetet is.
19/26 anonim válasza:
ragut vagy gulyást is csinálhatsz, legfeljebb nem lesznek olyan testesek, mint máskor.
utána pár palacsinta lekvárral.
20/26 anonim válasza:
Szerintem vöröshagyma kell belé. Vagy az is.
De ha még kezdő vagy, egy alap szakácskönyvet vehetsz antikváriumban is. Ill. sok könyvesboltban leértékelések vannak (a kutya nem vesz mostanában könyvet - a válság miatt) pár szár forintért jó szakácskönyveket lehet venni. Vagy az interneten beírod, hogy recept, és pár szár ki is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!