Aki csinal otthon prezlit/zsemlemorzsat, hogyan csinalja?
Figyelt kérdés
Daraloban,turmixban,sutoben,stb?2009. ápr. 20. 17:52
11/14 A kérdező kommentje:
Wow, mostmar mindent tudok, koszonom!
2009. ápr. 20. 23:58
12/14 anonim válasza:
Nekem ha aránylag sürgősen kell a zsemlemorzsa, és van 2-3 napos, de akár friss 250g-os toastkenyerem a hűtőben (ami még nem száraz), akkor én beteszem a szendvicssütőbe, 4 szeletet egyszerre, és nagyon-nagyon alaposan megsütöm, egészen sötétre, néha persze átforgatom, hogy minden szelet mindkét oldala jól megszáradjon. Ekkor összetördelem, és a gépi mixer kisebb, daráló részében (olyan daráló is jó, amiben mákot, cukrot darálunk) kb 5 másodpercre bekapcsolva ledarálom.
13/14 anonim válasza:
Kedves tegnap 22:10es kérdező!
Én általában "ipari mennyiségű" prézlit készitek. Én látom el a családot,néhány rokont és barátot prézlivel.
Ha hosszabb ideig levegőtlen műanyagban tárolod,megavasodik,vagy megmojosodik.
Ez csak akkor van igy,ha a nagyobb mennyiséget hosszabb ideig levegőztetés nélkül tárolod.
A bolti zacskós prézli is eláll hosszabb ideig.
14/14 anonim válasza:
22:10-es kérdező vagyok, köszi a választ. Én is ipari mennyiséget gyártok a családnak, hegyekben áll a prézli a spájzban. De majd időnként kiszellőztetem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!