Házilag hogy készíthetném el szerintetek? :D
Sziasztok!
Szeretnék tortát sütni. És segítséget kérnék. Kicsit furcsán fogalmazok de megpróbálom :) Szeretnék 30 szeletes tortát.
Itthon sütném meg. ( jó lenne ha tudnátok adni egy receptet tésztához) És Milyen ötletetek van arra hogy Nyan-cat díszítést hogy rakjak rá? azaz rakjak rá Smarties-t? Vagy mit? És Még jó lenne a tortára valami bevonat is :) szóval rendes tortát szeretnék itthon sütni,és Nyan cat mintát rá. ( szivárványos) Köszönöm előre is :) Remélem jól fogalmaztam. Kicsit furcsán magyaráztam de remélem érthető :D köszi Üdv !
valami ilyesmi is jó lenne ha a belseje színes lenne :) de jobban örülnék amit elsőnek írtam :D
Alapnak bármilyen piskóta valmilyen krémmel vagy lekvárral jó lehet.
A díszítés meg... lehet kapni tudod ilyen színes gumcukorcsíkokat: [link]
De csinálhatod marcipánból is, ha ügyes vagy. A cica "teste" egy poptart, ami meg valami keksz, krémmel a tetején. Én a helyedben mondjuk háztartási kekszet használnék, arra valami krém (esetleg tejszínhab, vagy tojáskrém - hogy rózsaszín legyen használhatsz ételfestéket) arra színes díszítőcukorkák és a tetjére mondjuk marcipánból a cica feje, ami mondjuk nem nehéz, mert az eredeti animáió 8 bit-es, kockákból ki lehet rakni (mintha egy négyzetrácsos füzetben négyzetenként rajzolnál).
[link] itt nagyon jól kivehetőek a négyzetek :)
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!