Aki nem használ ételízesítőt, az milyen fűszereket használ?
Figyelt kérdés
Pl. egy pörköltnél lennék kíváncsi, hogy mivel ízesítitek. Levesnél benne vannak a zöldségek, sülteknél vannak ötleteim, én is szoktam használni, de a pörköltre nem jöttem rá, hogy mi passzol bele.2011. aug. 31. 16:52
11/15 anonim válasza:
egy kis pirosarany : Én szerencsés vagyok ebből a szempontból ,mert nekem az apukám ,minden évben készit házi,pirosaranyat. De bolti is jó. Csak ha bele raktad a sózásra figyelj.
12/15 anonim válasza:
Ami a legfontosabb: csak olyan húsból kell főzni,ami pörköltnek való. Csirkemell,karaj nem jó.
13/15 doboszoli válasza:
Ha használod, és szeretitek az ízét, az nem bűn. Végül is ezek az ún. "kényelmi termékek" ételbe lettek kitalálva, nem traktorba.
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, végül is nem bűn használnicsak túl sokat használok, nagy mértékben elnyomja az étel összetevőinek eredeti ízét. Erről szeretnék most leszokni. Meg persze nem is túl egészséges.
Mellfiléből sosem készítenék pörit:)
2011. aug. 31. 20:26
15/15 anonim válasza:
Én is azokat a fűszereket használom, amiket az előző hozzászólók.
Annyit tennék hozzá, hogy ha hozzá vagy szokva az ételízesítőhöz, nézd meg, miket tartalmaz az, amit szoktál venni, és azokból a zöldségekből készítsd el a saját keveréked.
De ha lusta vagy kísérletezni, itt egy kész recept:
Még nem próbáltam ki, de ha minden igaz, holnap megcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!