Milyen fűszereket teszel a babfőzelékbe?
babérleveles vízben főzöm meg, majd fokhagymás rántással rántom be.
a férjem ecetezi, én tejfölözöm.
Húha..Fejtett bab,mirelit,nem tarka,világos,fehéres színű.
Vöröshagymával,babérlevéllel tettem fel főni,majd fokhagymás rántással berántottam.Tettem bele pici ecetet is.Jó,jó,de mégsem olyan jó..Inkább csak a fokhagymát lehet érezni rajta.Viszont a sütőben grillezett virsli finom lett,amit a főzelékhez csináltam.
Babérlevél, só, fokhagyma a rántásba, majd "gyenge" tejfölös
habarás. A tányérban ecet, és term. a hozzáillő darab füstölt csülök, tarja, esetleg sült oldalas.
én a fejtettbabot levesnek szeretem, jó sok zöldségfélével,egy szem paprika paradicsommal, jó fokhagymás rántással, és persze egy kis csipetkével.
főzeléknek nem olyan jó ízű, mint egy beáztatott finom tarkakbab.
Te pedig jól csináltál mindent,de hát a fejtettbab , ilyen főzeléknek.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor legközelebb tarkababbal próbálkozom!Köszi mégegyszer a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!