Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen fűszereket teszel a...

Milyen fűszereket teszel a babfőzelékbe?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tarka?? Mert akkor só, bors, babérlevél. Ha zöld, akkor só, bosr tejföl, ecet.
2011. aug. 4. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

babérleveles vízben főzöm meg, majd fokhagymás rántással rántom be.

a férjem ecetezi, én tejfölözöm.

2011. aug. 4. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csomborral fűszerezem a babot.
2011. aug. 4. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:

Húha..Fejtett bab,mirelit,nem tarka,világos,fehéres színű.

Vöröshagymával,babérlevéllel tettem fel főni,majd fokhagymás rántással berántottam.Tettem bele pici ecetet is.Jó,jó,de mégsem olyan jó..Inkább csak a fokhagymát lehet érezni rajta.Viszont a sütőben grillezett virsli finom lett,amit a főzelékhez csináltam.

2011. aug. 4. 13:15
 5/9 doboszoli ***** válasza:

Babérlevél, só, fokhagyma a rántásba, majd "gyenge" tejfölös

habarás. A tányérban ecet, és term. a hozzáillő darab füstölt csülök, tarja, esetleg sült oldalas.

2011. aug. 4. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

én a fejtettbabot levesnek szeretem, jó sok zöldségfélével,egy szem paprika paradicsommal, jó fokhagymás rántással, és persze egy kis csipetkével.

főzeléknek nem olyan jó ízű, mint egy beáztatott finom tarkakbab.

Te pedig jól csináltál mindent,de hát a fejtettbab , ilyen főzeléknek.

2011. aug. 4. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor legközelebb tarkababbal próbálkozom!Köszi mégegyszer a tanácsokat!

2011. aug. 4. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Só, vörös- és fokhagyma, babérlevél. És egy darab füstölt húst (csülköt, sonkát stb.) is belefőzök. Ha levesnek csinálom, enyhén pirospaprikás rántással rántom be.
2011. aug. 7. 05:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 Yingtáó válasza:
Mindig főzzök bele apróra kockázott répát attól kap egy enyhe édeskés ízt, só , vegeta, babérlevél,1-2 ek ecet vmi füstölhust is főzzök bele, attól lesz igazán finom. (szalonna, füstölt tarja, csülök). Végül paprikás-fokhagymás rántással sűrítem. Tányérba merem és mindneki ízlésnek megfelelően tejfölözi. ha szeretitek a csípős v. erős ízeket,akkor mehet bele Erős Pista,v erős Piros Arany. Télen lehet gazdagítani kézi tarhonyával is.
2011. aug. 12. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!