Milyen bevált receptet tudtok ajánlani?
Valamilyen finom csokis-banános sütit/tortát szeretnék csinálni barátomnak. Szülinapja lesz, évfordulónk meg egyébként is. Azért a banános-csokis variációra gondoltam, mert van valami szutymós bolti vacak amit ő állítólag szeret, amiről végül is annyit tudok, hogy banános és csokis.
Ha valakinek van egy tuti receptje kérem linkelj be vagy írja le, picit szájbarágósan. :)
Az valószínűleg a vakondtúrás lesz. Azt hiszem, hogy ez a süti az amit némi porból meg vízből ki lehet kavarni, de meg sem közelíti az eredetit.
Itt egy recept, de ha ez nem tetszik akkor írd be google-ba!
Húúú most utálni fogsz, ha erre valamelyest rákattansz, amit leírok, mert nincs nálam a recept, és nem tudom pontosan hogy kell elkészíteni, de ha van egy kis fantáziád, kipróbálhatod! Sütsz kb 15-20 palacsintát, amikbe raksz banán darabokat. (Na itt nem tudom, meg kell e kenni külön a palikat pudinggal, de ha igen, akkor vaniliással. Majd félbe kell vágni őket és sréhen, kissé állítva egy jénai tálba helyezed őket. Le kell önteni valami vaníliás cuccal, rá kell csepegtetni citrom levet,és be a sütőbe, míg enyhén ropogós nem lesz a külseje! És ha a párod a csokiért rajong, akkor a végén olvasztott csokival öntsd le! Isteni finom kaja, de már nagyon régen csináltam. Rá is keresek itt neten, hátha...
Jó sütést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!