Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyszerű tortát ajánlanátok?

Egyszerű tortát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Egyszer tortára gondoltam,ami jól néz ki és 17éves gyerek is meg tud csinálni !
2011. aug. 29. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
gyümölcstorta,akár boltban is kapható hozzá piskóta.vaniliapudingot megfőzöd,raksz rá gyümölcsöt,meg a tetejére zselatint.
2011. aug. 29. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tudni kellene, hogy mennyire tapasztalt a konyhában a 17éves.

17 éves koromban már 7év aktív sütés-főzés volt mögöttem... Bárminek nekiálltam, aminek most 30 évesen is. Én sütöttem az ünnepi tortákat és a bejglit is...

Na de más meg 30 éves korában is más főztjét eszi, és sose sütött még egy sütés nélkül készíthető kókuszgolyót sem...

Tehát előbb írd le, hogy mennyi tapasztalata van a fent nevezett gyereknek! Miket készített már el egyedül, segítség nélkül???

Aztán ötletelünk!

2011. aug. 29. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:
készítettem már sok mindent általában főtt ételeket,de süteményeket is készítettem.. néhány.: gundel palacsinta,somlói galuska, kefirpoháros süti,főtt ételeknél,sajtos csirke hús! De ahogy Gusto mondta"főzni bárki tud"
2011. aug. 29. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!