Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzöl a családodnak olyat,...

Főzöl a családodnak olyat, amit nem szeretsz?

Figyelt kérdés
Én még fiatal vagyok, messze attól hogy családom legyen, de érdekelne hogy ezt hogy oldhatnám meg majd. Szóval arról van szó, hogy én például rosszul vagyok a sárgaborsó szagától is, undorodom a pacaltól, nem szeretem a paprikát a salátában. Háziasszonyok, ha ti nem szerettek valamit, akkor olyat nem főztök? Vagy erőt vesztek magatokon és megcsináljátok a férjeteknek (és gyerekeiteknek ha vannak)?
2011. aug. 28. 21:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nincs is ezzel semmi baj.

Pl. nem eszem majonézes kajákat, de neki elkészítem a tartármártást és a francia salátát is, csak neki kell kóstolnia.

Nem szeretem a rántott dolgokat, de neki készítek rántott húst és sajtot.

Ilyenkor vagy hideget eszek, vagy megelégszem a levessel, vagy sütök magamnak húst serpenyőben.

Nekem inkább azokkal az ételekkel van bajom, amikért én rajongok, de ő még a szagát sem bírja. Ilyen minden káposztás és tökös étel például.

Ezeket kifőzdében vagy egyéb menüs helyeken szoktam vásárolni ha nagyon megkívánom. Havi 1-2 alkalomba nem szegényedek bele.

2011. aug. 29. 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Amíg nem volt gyerek, nem nagyon fordult elő, azóta elég gyakran. Pl. a gyerek és a férjem is nagyon szeretik a spenótot, anyósom hoz saját termesztést, majd hülye leszek nem megfőzni. :) Akkor én eszem olyat, amit a férjem nem eszik.
2011. aug. 29. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!