Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik az az étel amit nagyon...

Melyik az az étel amit nagyon szeretsz de magad nem tudod elkészíteni?

Figyelt kérdés

Nekem sosem sikerül úgy mint anyunak:

Halászlé,töltött káposzta,lángos,fánk.

2010. febr. 17. 13:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
A menzás ételek! Valamennyit imádom, de csak a tejbegríz megy sajnos. Például a makaróni, az a borsós husi rizzsel, de még a főtt krumpli is olyan amilyet nem tudok készíteni. Húúú pedig mit nem adnék érte!!!!
2010. febr. 17. 13:53
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

elsőnek: le tudnád írni a menzás tegbegríz receptjét / titkát?

amúgy, hogy válaszoljak is: a töltött káposzta nekem sem úgy megy mint anyunak. pedig jaj de szeretem.

2010. febr. 17. 14:03
 3/15 anonim ***** válasza:
27%

Most pontozz le! Utána tanulj meg szívvel sütni/főzni.

Nekem pl. nincs olyan amit ne tudnék megcsinálni :)

Persze kell a tapasztalat. Ha elsőre nem sikerül ne add fel, hanem kérdezd meg anyukádat hogy szerinte miért nem sikerült.

"Halászlé,töltött káposzta,lángos,fánk."

Ezek az ételek a legegyszerűbben elkészíthető ételek, viszont nagy "szív" kell hozzá hogy tényleg jó legyen.

2010. febr. 17. 14:10
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Hogyne tudnám! A titok a Ramaban van. 1 liter 2,8%-os tejhez én egy jó nagy fakanálnyi Rama margarint teszek. Búzadara olyan 8 evőkanálnyi kerül bele a vaj után, plusz cukor. És ezt folyamatosan kevergetve főzöm. A lényeg a vajon kívül, hogy a búzadara jó alaposan péppé főljön a tejben. Winny kakaóporral megszórva az Isten se mondja meg hogy melyik az amit te főztél, és melyik a menzás. A párom 2 naponta követeli rajtam!
2010. febr. 17. 14:11
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen kaja nincs. Kitűnően főzök, már-már szite mutter szintjén. (szakács, 19/F)
2010. febr. 17. 14:20
 6/15 A kérdező kommentje:

Kedves 14:10 örülök,hogy te ilyen tökéletesen fözöl.

De légyszi,máskor ne oktass ki,

és ha nem érint a kérdés ne válaszolj!

2010. febr. 17. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
töltött káposzta:), vadas, halászlé:)
2010. febr. 17. 15:39
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Én a menzás buktát, fahéjas csigát! Egyszerűen nem, tudom utánozni! Meg a rétest sem!
2010. febr. 17. 15:53
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

most ki fogtok nevetni, de a túróscsusza. persze el tudom készíteni, a világ egyik legegyszerűbb étele, de amit étteremben eszek nem tudom mi a titka de ezerszer finomabb.

az én otthonim csak olyan túróstészta.

ha van ötletetek szívesen várom.

2010. febr. 17. 15:55
 10/15 A kérdező kommentje:

Igen,bukta,vadas!

Köszi a válaszokat!

Van még?

2010. febr. 17. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!