Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért hideg vízben kell...

Miért hideg vízben kell feltenni a húslevest főzni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Hogy a húsból kifőhessenek az ízek. Ha forró vízbe tennéd, akkor összehúzódnak a pólusok a felületén és nem lesz olyan ízes a leves.
2009. ápr. 18. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Pórusok.
2009. ápr. 18. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!