Fogok venni parmezánt. Mit lehet belőle készíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok az ízére,magába nem jó ezért szeretnék valami finomat csinálni belőle.Van valami jól bevált receptetek?2011. aug. 27. 22:04
1/15 Offthewall válasza:
tesztara reszelve, szendvicsbe szeletekre vagva, chipsnek, pizzan, ruccolas salihoz...
3/15 A kérdező kommentje:
és finom íze van?
2011. aug. 27. 22:13
4/15 anonim válasza:
carbonara-t: tejszín+tojás+reszelt parmezán összekeverni ráönteni a pirított baconra.besűríteni,és tészta hozzá. nagyon finom
5/15 anonim válasza:
A parmezánt vagy nagyon szeretni vagy utálni lehet, nem semleges, nem egy trappista. Erős íze van. Én annyira imádom, hogy két pofára tudnám enni magában, de van, aki nem bírja, tényleg erős.
Tésztákon a legjobb!
6/15 anonim válasza:
Ha már itt tartunk, ti hol veszitek a parmezánt? Árfekvése?
7/15 anonim válasza:
"mit lehet belőle készíteni"--> ez sajt, ezt alapjába véve tésztákra szokták reszelni, mert annyira jó ízt tud neki adni, az olaszok kedvence, tudják mi a jó, én is nagyon imádom tésztára reszelve :)
9/15 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint aki szereti a parmezánt, tehetni majdnem bármire, ami olaszos (vagy akár nem az). Aki nem kedveli, annak lágyítás kell, pl. tejföl formájában, bár úgy sem garantált, hogy tetszeni fog neki.
10/15 anonim válasza:
A szilvásbuktás barátunk alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!