Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tesco kemencés kenyérnek...

A tesco kemencés kenyérnek (99Ft volt sokáig) mi az alapanyaga?

Figyelt kérdés
Egy idő után keserű az íze már a legelső falatnál és mára már megenni sem tudom, hiába friss a kenyér. Ránézni is rossz. Van benne egyáltalán liszt? :o/
2009. ápr. 17. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom. Nekem kifejezetten tetszik az a kenyér. :S
2009. ápr. 17. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van benne liszt. Miből lenne ha nem lisztből. A adalékanyagok vannak benne, de elenyésző mennyiségben. Ha az rossz, akkor lehet keserű.
2009. ápr. 17. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Jobban jársz, ha nem tudod, miből van. Ha tudnád, esetleg sugárban hánynál minden falatnál.
2009. ápr. 17. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Párommal mi csak sárkenyérnek hívjuk. A liszt ára több mint a kenyéré tehát el lehet képzelni mi van benne. Lehetetlen lenne előállítaniuk ha keresni is akarnak rajta. Mellesleg ajánlom az auchan kenyeret az sok napig elvan, finom, és hasonló árú.
2009. ápr. 17. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Bl80-as kenyérliszt (50%),Bl160-as kenyérliszt (50%),adalékanyag,élesztő és víz.Ennyi!

Egy tescos pékcsaj

2009. ápr. 18. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:

A kenyéren úgy keresnek, hogy az előállítási költség alatt adják el, és te meg egyúttal bevásárplsz, és úgy érzed, olcsó helyen vagy, ezért alaposan bevásárolsz. Abból megtérül az a pár ft haszon.

A pékség remélhetőleg nem kilónként veszi a lisztet, azért ha veszel egy vagonnal, úgy adják azt 100 Ft alatt is, remélem. Ha keserű a kenyér, talán rosszul tárolod.

Nálunk mindegyiknek egyforma kézápoló íze van, mert az aladólány gyakren kezet mos, és nem szeretné, ha kiszáradna. S kiflinek szintúgy.

2009. ápr. 18. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!Előállítási költség alatt nem adhatja el a terméket,mert azon nincs haszon és büntetés jár érte.1 kg kenyér előállítása 70-80 ft.
2009. ápr. 19. 07:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem tárolom rosszul a kenyeret, mert már amikor frissen! veszem meg akkor keserű ízű. Ha fél évig csak ilyen kenyeret eszek már meg sem kell kóstolnom ahoz az első falatot és érzem rajta ezt a keserűséget. Egyszerűen nem tudom megenni! :(

Válaszokat köszike

2009. ápr. 19. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!