Milyennek kell lennie a kenyérsütőben készített teljes kiőrlésű kenyérnek?
Figyelt kérdés
Az enyén jó masszív, 1 szelet van vagy 10dkg...2010. ápr. 10. 21:39
1/2 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A teljes kiőrlésű az bizony ilyen.
Ha kevered a lisztet, akkor sokkal élvezhetőbb az állaga.
Az én recim:
25 dkg teljes k. liszt
25 dkg síma búzaliszt
4 evőkanál zabpehely
2 evőkanál zabkorpa
350 ml-re kevert 1 pohár joghurt+víz
1 kocka élesztő
2 teáskanál só
2 teáskanál cukor
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi!
2010. ápr. 12. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!