Ebédkészítési macera: pici csirkecombokat szeretnék sütni, már elő is készítettem, de nincs sütőfóliám. Fólia nélkül is meg lehet sütni, ha gyenge a husi? Csak ezért nem akarok átmenni a boltba. Ilyenkor kár, hogy nincs belőlem kettő.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 11:22
1/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Alufóliára gondoltál?
Ha nincs tedd hőálló üvegtálba, rakd rá a tetejét, süsd így kb. 1 órát, majd még 20-30 percig a teteje nélkül süsd pirosra.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,arra gondoltam! Tényleg, a hőálló tál jó ötlet!!! Júj,nagyon köszönöm!!:)
2009. ápr. 16. 11:29
3/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Én teflonedényben szoktam sütni. Kicsi zsíron/olajon megpirítod, majd öntesz alá kis vizet és fedő alatt párolod. Ha majdnem puha, leveszed a fedőt, hogy elpárologjon a víz és kapjon még egy kis színt a husi.
4/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én a grillcsirkét sóágyon szoktam sütni. Az edény alját beterítem sóval és a megtisztított combokat (elősózás nélkül) ráhelyezem a sóra. Előmelegített sütőben, letakarás nélkül, kb. 1 óra alatt csodálatosan megpuhul és megpirul és nem sótlan! Én is sokára mertem kipróbálni, de amióta "merem" gyakran ezt készítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!