Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha egy órát sütöttem a csirkec...

Ha egy órát sütöttem a csirkecombokat, tuti, hogy átsültek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 20:59
 1/9 anonim válasza:
90%
kb 40 perc is elég :)
2009. szept. 5. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Én előtte levest szoktam belőlük főzni, így aztán hiper-szuper biztos, ráadásul finomabb is... De 1 óra szerintem is elég.
2009. szept. 5. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha megfőzöd,akkor minden íze elvész,legfeljebb a fűszer ízétől lesz jó.Ha beleszúrsz egy hústűt,és az könnyen belemegy,és nem jön ki belőle véres lé,akkor biztosan átsült.Bolti csirkének elég néha fél óra is.A házicsirkének kell több idő.
2009. szept. 5. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
igen 1 ora simán elég kiveheted, pesze számit hány fokon sütötted? Ha tovább sütöd kiszáradhat
2009. szept. 5. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha a csontnál elválik, akkor kész.
2009. szept. 5. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha sütni akarod, akkor ne fözd, mert ugy moinden ize elvész. Szerintem nem kell neki egy óra, elég 30 - 40 perc is.
2009. szept. 5. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
22%
Mi vész el? Anyám. Éppen úgy lesz jó íze és állaga, símán sülve egy bocskortalp lesz belőle. Tudjátok a levesben benne fő a zöldség is (hacsak nem pesti háztartásról van szó, ahol már leveskockával helyettesítik), ami egy extra finom ízt ad a húsnak.
2009. szept. 5. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha neked simán sütve bocskortalp, akkor nem ártana megtanulnod sütni-fözni. Egy sült sohasem fött húsból indul, ez alapvetö tény.
2009. szept. 5. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Sütve én sem főzöm meg előtte, tényleg rossz íze lesz tőle! :(

Ha rántott csirkecombot készítek, akkor előtte kb. fél órára beleteszem a levesbe, a levesnek is jó és a comb sem lesz utána rágós. Aztán rántom ki a combokat, isteni finom lesz.

2009. szept. 6. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!