Ha egy órát sütöttem a csirkecombokat, tuti, hogy átsültek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 20:59
2/9 anonim válasza:
Én előtte levest szoktam belőlük főzni, így aztán hiper-szuper biztos, ráadásul finomabb is... De 1 óra szerintem is elég.
3/9 anonim válasza:
Ha megfőzöd,akkor minden íze elvész,legfeljebb a fűszer ízétől lesz jó.Ha beleszúrsz egy hústűt,és az könnyen belemegy,és nem jön ki belőle véres lé,akkor biztosan átsült.Bolti csirkének elég néha fél óra is.A házicsirkének kell több idő.
4/9 anonim válasza:
igen 1 ora simán elég kiveheted, pesze számit hány fokon sütötted? Ha tovább sütöd kiszáradhat
5/9 anonim válasza:
Ha a csontnál elválik, akkor kész.
6/9 anonim válasza:
Ha sütni akarod, akkor ne fözd, mert ugy moinden ize elvész. Szerintem nem kell neki egy óra, elég 30 - 40 perc is.
7/9 anonim válasza:
Mi vész el? Anyám. Éppen úgy lesz jó íze és állaga, símán sülve egy bocskortalp lesz belőle. Tudjátok a levesben benne fő a zöldség is (hacsak nem pesti háztartásról van szó, ahol már leveskockával helyettesítik), ami egy extra finom ízt ad a húsnak.
8/9 anonim válasza:
Ha neked simán sütve bocskortalp, akkor nem ártana megtanulnod sütni-fözni. Egy sült sohasem fött húsból indul, ez alapvetö tény.
9/9 anonim válasza:
Sütve én sem főzöm meg előtte, tényleg rossz íze lesz tőle! :(
Ha rántott csirkecombot készítek, akkor előtte kb. fél órára beleteszem a levesbe, a levesnek is jó és a comb sem lesz utána rágós. Aztán rántom ki a combokat, isteni finom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!