Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssek a barbecue...

Hogyan süssek a barbecue szósszal?

Figyelt kérdés
még sose csináltam ezzel a szósszal semmit csak ismerősnél ettem amerikában. az a baj, hogy ö csak igy boltban szokta venni, ott már félig el van készítve egy tasakban nyakon öntve a szósszal, nem kell sokáig sütni és még igy is odakozmál egy kicsit a szósz. ha én magam akarom pl oldalashoz akk hogy csináljam?
2011. aug. 22. 03:39
 1/1 anonim ***** válasza:

az oldalast vágd darabokra, végj közé pár darab hagymát cikkekre vágva.

a szószból tegyél félre egy keveset, ha utána még meg akarod "feketíteni"grillesre.

amúgy keverd el szószt egy kis vízzel és öntsd le vele a húst.hagyd állni lefedve legalább egy órát.

utána 180 fokon, szintén lefedve legalább másfél órát süssed.

így is nagyon szép és finom lesz, de maradék szósszal

megkenve fedő nélkül meg lehet "feketíteni".

grillezéshez először puhára főzzük az oldalast fűszeres, hagymás lében, utána mártjuk a szószba és grillezzük.

2011. aug. 22. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!