Valaki csinálta már ezt a tortát?
Én szoktam csinálni, de nagyon nem így!
A joghurtot felmelegítem, bele a zselatin, forrásig melegítem, aztán félreteszem hűlni. A tejsínhabot felverem (Hulala), összedarabolom a gyümölcsöt, az őzgerinc aljába rakok egy keveset, ami majd a teteje lesz és szépen díszíti a tortát. Ha langyosra hűlt a joghurt akkor összekeverem a tejszínhabbal, beleöntöm a formába és beleszórom a többi gyümit. A formának a belsejét ki kell bélelni folpackkal, majd a tetejét is be kell fedni és egy éjszakára be kell rakni a hűtőbe. Másnapra megdermed, és, fejre fordítod és akkor szépen kijön a formából, leveszed a fóliát és már szeletelheted is.
habtejszín kell az ilyenekbe
de javaslom a zselatin helyett a zselatin fix-et, akkor nem kell melegíteni semmit
a nosalty-n és a mindmegettén meg találsz normális joghurttorta recepteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!