Mit főzzek ma? Ezek az alapanyagaim vannak





mennyiségeket nem ismerjük, de ha a krumpli van többségben és zöldségekből pár szem, akkor ebből remek "parasztreggeli" lesz:
először olajon pirítod a kolbászt, majd a krumplit, mikor félig kész jöhet hozzá a hagyma, paradicsom, paprika felszeletelve. Legvégén tojással elkevert liszt megy rá, pár perc alatt az is átsül. Önmagában fogyasztható





krumpli hagyma most lett véve 30kg :)
van még fejes káposzta és kelkáposzta
ebédre szertnék vmit csinálni.





tepsis krumpli. főzz héjaban krumplit. közben keverj sűrű palacsintatésztát. ha megfőtt a krumpli, megpucolva, karikára vágva egy zsírozott tepsibe raksz egy sort. rá egy kis összevagdalt kolbász, egy két fej karikára vágott hagyma. krumplival zárd, de közben sózd, ízlés szerint fűszerezd, pl bors , stb.
öntsd rá a palacsintatásztát, és forró sütőben süsd pirosra.
extra. ha van egy kis reszelt sajt, mehet a tetejére.
valami savanyúsággal, de kecsappal is egyszerű, és nagyszerű kaja.










kelkáposzta főzelék
rakott krumpli (hagymás, én így szoktam :))
paradicsomos káposzta (még mindig nem tudom mennyi paradicsomod van)
a főzelékek mellé csak kisütve a kolbász
ebből sok dolgot ehet csinálni, nem tudom mennyi időt/energiát szánsz rá. mert el tudok képzelni egy kolbászos-kápsztás töltött tésztát is olajban sütve vagy vízben főzve valamilyen tejfölös, vagy lecsós szósszal nyakonöntve





kelkáposzta, vagy krumplifőzelék sült kolbásszal.
vagy paradicsomos káposzta, paradicsomos krumpli főzelék, szintén kolbásszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!