Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sült krumplin kívül milyen...

A sült krumplin kívül milyen más köret illik a rántott sajthoz?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Rizi-bizi,krumplipüré,de szerintem valamilyen majonézes saláta is.pl:Majonézes krumpli v. kukorica.
2009. ápr. 9. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
A rántott sajt klasszikus körete a RÍZS. Nem szoktak majonézt adni hozzá, ugyanis az egész annyira lágy, hogy felesleges. A szép, fehér rízs izlés szerint diszíthető, pld. petrezselyemmel, vagy saláta levéllel, netán oliva bogyóval.
2009. ápr. 9. 20:50
 3/9 tade ***** válasza:
90%
En pl. imadok melle paradicsom salatat enni, vagy pedig afonya szoszt szoktam kesziteni es azzal leonteni :)
2009. ápr. 9. 20:51
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi:-D

majonézes krumpli lesz.

2009. ápr. 9. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
A rizs a legjobb.
2009. ápr. 9. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
én negyedórával ezelőtt krumplipürével ettem. nyammm
2009. ápr. 9. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
A rántott sajt legjobb leöntve két evőkanál ribizlilekvárral, mellé zsíros krumpli és másodköretnek majonézes kukorica sőt ha jó kedvem van ananászt is teszek mellé. Közbe legurul egy korsó kóla (szigorúan eredeti mert a light-ot utálom) aztán bedőlök a tévé elé nincs is jobb nála!!
2009. ápr. 9. 21:29
 8/9 anonim válasza:
100%
Ezerszigetöntetes saláta(póréhagyma,paradicsom,uborka,asszem ennyi) És evés előtt leöntve...valami hihetetlenül finom ;)
2009. ápr. 10. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
rizs+őszibarack befőtt+áfonya lekvár.
2009. okt. 17. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!