Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lecsókolbászból mit lehet...

Lecsókolbászból mit lehet készíteni rakott krumplin kívül?

Figyelt kérdés

Ja és chilis babon kívül?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 10. 09:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és persze paprikás krumplin és lecsón kívül mit lehet még csinálni belőle?
2010. szept. 10. 09:55
 2/12 anonim ***** válasza:
2%

kerítést

szerintem az ehetetlen kaja

2010. szept. 10. 10:04
 3/12 A kérdező kommentje:

Jah, persze! Kolbászból kerítést!

Normális válaszokat írjatok légyszives!

Köszönöm szépen!

2010. szept. 10. 10:06
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

tejföllel tésztaszószt

megsütheted bab/lencse/akármilyen főzelék mellé

pizzára kockázva feltétnek

rizs mellé sütve

kockázod és jó sok hagymával megsütöd pörköltes jellegűre és úgy adod főzelék mellé

krumplilevesbe belefőzni

2010. szept. 10. 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Lencsefőzelék, frankfurti leves.
2010. szept. 10. 10:29
 6/12 anonim válasza:
100%
kis olajon megpirítod a tarhonyát apróra vágott vöröshagymával,beleteszed a karikára vágott lecsókolbászt,majd felöntöd annyi vízzel,hogy ellepje,és fedő alatt főzöd amíg a tarhonya megpuhul...mellé esetleg tükörtojgli...
2010. szept. 10. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

farfalle al messicanat.

piritsd meg vajon/zsiron uvegesre a hagymat,majd az aprora vagott kolbaszt. adj hozzasot,borsot,es egy erospaprikat ha szereted (picikre vagva), es 10-15 perc utan 4-5 db szeletelt,aprora vagott paradicsomot. 1 kk lisztet keverj el 1dl tejszinnel,es ontsd ra es forrald at.ha suru a szosz,higitsd tejszinnel. fozz masnitesztat es keverd ossze serpenyoben a szosszal:)

2010. szept. 10. 10:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Tarhonyával is összefőzheted.

Megpirítod zsíron a tarhonyát,teszel rá pirospaprikát,sózod,borsozod. Bele a karikára vágott kolbászt és megfőzöd együtt.

De félbe is vághatod,rá sajtot és mikróban addig sütöd,míg a sajt ráolvad. Kenyérrel laktató vacsora.

2010. szept. 10. 10:46
 9/12 anonim válasza:
100%

Én nem szoktam a dolgot bonyolítani

Egyik kezembe egy szál lecsókolbász, a másikba egy szelet kenyér, és máris kész a vacsora.

Amúgy meg nem érdekel mi van benne, én szeretem. És nem azért mert viszonylag olcsó

2010. szept. 10. 11:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

szia! kis hagymát dinsztelj, süsd meg rajta a kolbászt és utána daráld le. darálj utána egy-két keménytojást, adjál hozzá mustárt,tejfölt, borsot, kész egy finom szendvicskrém.félbevágott kifúrt kiflikbe töltve, két vége reszeltsajtba mártva,majd forró sütőben kicsit átsütve, akár vendégváró is lehet.

simán kenyérre kenve, sajttal megszórva is finom melegszendvics.

a teszkós csomagolt 70 dkg -os debreceni lecsókolbász pl

nagyon finom.

üdv.

2010. szept. 10. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!