Lecsókolbászból mit lehet készíteni rakott krumplin kívül?
Ja és chilis babon kívül?
Előre is köszönöm a válaszokat!
kerítést
szerintem az ehetetlen kaja
Jah, persze! Kolbászból kerítést!
Normális válaszokat írjatok légyszives!
Köszönöm szépen!
tejföllel tésztaszószt
megsütheted bab/lencse/akármilyen főzelék mellé
pizzára kockázva feltétnek
rizs mellé sütve
kockázod és jó sok hagymával megsütöd pörköltes jellegűre és úgy adod főzelék mellé
krumplilevesbe belefőzni
farfalle al messicanat.
piritsd meg vajon/zsiron uvegesre a hagymat,majd az aprora vagott kolbaszt. adj hozzasot,borsot,es egy erospaprikat ha szereted (picikre vagva), es 10-15 perc utan 4-5 db szeletelt,aprora vagott paradicsomot. 1 kk lisztet keverj el 1dl tejszinnel,es ontsd ra es forrald at.ha suru a szosz,higitsd tejszinnel. fozz masnitesztat es keverd ossze serpenyoben a szosszal:)
Tarhonyával is összefőzheted.
Megpirítod zsíron a tarhonyát,teszel rá pirospaprikát,sózod,borsozod. Bele a karikára vágott kolbászt és megfőzöd együtt.
De félbe is vághatod,rá sajtot és mikróban addig sütöd,míg a sajt ráolvad. Kenyérrel laktató vacsora.
Én nem szoktam a dolgot bonyolítani
Egyik kezembe egy szál lecsókolbász, a másikba egy szelet kenyér, és máris kész a vacsora.
Amúgy meg nem érdekel mi van benne, én szeretem. És nem azért mert viszonylag olcsó
szia! kis hagymát dinsztelj, süsd meg rajta a kolbászt és utána daráld le. darálj utána egy-két keménytojást, adjál hozzá mustárt,tejfölt, borsot, kész egy finom szendvicskrém.félbevágott kifúrt kiflikbe töltve, két vége reszeltsajtba mártva,majd forró sütőben kicsit átsütve, akár vendégváró is lehet.
simán kenyérre kenve, sajttal megszórva is finom melegszendvics.
a teszkós csomagolt 70 dkg -os debreceni lecsókolbász pl
nagyon finom.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!