Nagyon finom pác-ötletek?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik húshoz milyen fűszer illik! Kérlek Titeket, írjatok nekem pácokat, milyen fűszerek illenek külön külön a húsfajtákhoz, és persze azt is írjátok le, mi kerül még a pácba?
Csirkeszárny?
Csirkecomb?
Csirkemell?
Tarja?
Marha?
Nagyon köszönöm előre is!
2011. aug. 5. 13:42
1/2 anonim válasza:
Én joghurt és olaj alapú pácokat szoktam csinálni, a fűszerek meg mindig hangulatfüggők(fokhagyma, só, bors, zöldfűszerek, de a zacskós keverékek is elég jók). Az olajosba szoktam tenni karikára vágott hagymát, amit utána megsütök.
2/2 anonim válasza:
Csirkemellhez én fokhagymást tejföl csinálok pácnak, csirkeszárnyhoz méz-mustár-chili keveréke, marhához sima mustár, só bors, esetleg babér, vagy ezek helyett vörösborba is áztathatod. A pácoknál én arra ügyelek(főleg a tejfölösnél) hogy jó sós legyen, ugyanis a pácból sütéskor csak kevés marad rajta, és félő, hogy sótlan lesz. Vagy be is sózhatod sütés előtt, ha a pácot nem akarod túl sósra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!