Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyszerű és finom vacsi ötletek?

Egyszerű és finom vacsi ötletek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 12:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Tegnap sima szendvics volt, tegnapelőtt majonézes krumpli,meg csirkecomb, előtte bolognai.
2011. okt. 6. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

krumplit 1 centis szeletekbe felvágok, húst (én csirkét szoktam) ebbe a porba megforgatok,és ráteszem a krumplira,megsütöm.

Közben megmozgatom 1-2x,hogy le ne égjen

nagyon finom,odatenni 5 perc,megsülni hústól függően 15-25 perc

2011. okt. 6. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
spenót bundáskenyérrel
2011. okt. 6. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
natur szelet krumlipüré, Rántott hús sok magos bundában, sült krumli, tarja hirtelen sütve, szárnyas aprolékból rizses hús -egy ki zöldséggel fel lehet turbozni, resztelt máj, lecsós szelet, rántott sajt, Kókusz krémes palacsinta, rakott kelkáposzta, sült kolbász ,hurka,
2011. okt. 6. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Csirke máj. Fagyasztott formába kapható az Aldiban,Pennyben kb 2oo ft fél kg.

Sok mindenre jó. Rántani, sütni, májgaluskának. Gyors, mert langyos vizben kiolvasztom, és már kész is.Csináltam már dupla adagból hagymával, libazsirban. A megmaradt májat ledaráltam pástétomnak. 2-3 napi kaja olcsón.

2011. okt. 6. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!