Hagyma dinsztelés? Lecsóhoz
Figyelt kérdés
valaki csinált már olyat hogy a hagymát nem olajon hanem vízen párolta? Lecsóhoz kell és elég kevés olajunk maradt itthon. Azért gondoltam erre a megoldásra szerintetek hülyeség?2011. aug. 1. 19:16
1/5 anonim válasza:
hülyeség... akkor használj sertészsírt vagy pici olajat
2/5 anonim válasza:
Ha van egy darab szalonnád, vagy füstölt kolbászod, azt csíkozd (karikázd) fel, lassú tűzön süsd ki a zsírját, és utána rakd bele a hagymát. Talán ki tudsz annyi zsiradékot "csikarni", hogy a hagyma pirításhoz elegendő.
3/5 anonim válasza:
zsiradék nélkül neki se állj.
az előbb egy másik kérdésnél írta valaki, hogy a lecsónak valót és a rizst rakják egy kis vízbe, hát komolyan elborzadtam...
az a kevés olaj éppen elég lesz:))
4/5 doboszoli válasza:
Miután a paprikából, paradicsomból nem sok zsír sül ki, szükséges a hozzáadott zsiradék.
5/5 anonim válasza:
szerintem menj át a szomszédba és kérj egy kis olajat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!