Sok-sok tojásból mit főzzek?
Kedves Kérdező!
A kérdésedre - segítségképpen - közel 20 ötletet kaptál. (Mivel neked addig egy sem volt).
Mostmár nyugodtan megmozgathatod a saját fantáziádat is, ha neked ennyi nem elég!
14,37-es vagyok!
Egyetértek a 15,27-el. Márcsak azért is, mert itt tojásról van szó, és nem egy egész marha vagy sertés főzéséről-sütéséről.
Tojásételből pedig 20 féle, azt hiszem elég jó és szines variáció jött össze.
Amit még senki nem írt: főzd meg őket héjában, és rakd a húsvéti sonka mellé!!
Csinálj frittatat !
Ez elég ötletes ?
Kérdező: ha már kérdezel és más segíteni próbál (csakis szívességből teszi), elég bunkóság kritizálni.
Inkább el kéne gondolkodni, hogy megválaszolható kérdést tettél-e föl. Közel 1000 kcal-nyi jut egy emberre, ha csak magát a tojást számolod, ez nem épp egy étkezésre való meynnyiség. Arról nem is beszélve, hogy ennyi tojás egyszerre elég egészségtelen.
De ha egy-két hétre elosztod ezt a mennyiséget, hipp-hopp el fog tűnni, így megint értelmetlen a kérdés. Na milyen? Most kritizáltam én is egy picit.
És még pár ötlet (de az összes tojás megint nem fog elfogyni):
mindmegettén nézd meg az "elronthatatlan piskóta"-t
tojáslikőrt lehet még készíteni
tojáslevest
majonézt (de ehhez csak a sárgája kell, abból viszont egy rakás. viszont ha nem vagy gyakorlott, könnyű elrontani): így készül: tojássárgájához cseppenként kell adagolni olajat és közben habverővel verni, míg ki nem világosodik és krémes nem lesz. a fehérjéből meg bármilyen habcsók mehet (ez eláll)
kaszinó tojás.
rakott krumpli, töltött fasírt, tojásleves (feltéve, hogy van egyéb hozzávalód)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!