Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sok-sok tojásból mit főzzek?

Sok-sok tojásból mit főzzek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 13:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező!

A kérdésedre - segítségképpen - közel 20 ötletet kaptál. (Mivel neked addig egy sem volt).

Mostmár nyugodtan megmozgathatod a saját fantáziádat is, ha neked ennyi nem elég!

2011. aug. 1. 14:37
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Azt nem mondtad, hogy fantáziadúsakat kérsz... A "Sok-sok tojásból mit főzzek?" kérdésre pedig igenis jó válaszokat kaptál. Máskor fogalmazz érthetőbben, vagy vedd elő a saját fantáziád! Hálátlan!
2011. aug. 1. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

14,37-es vagyok!

Egyetértek a 15,27-el. Márcsak azért is, mert itt tojásról van szó, és nem egy egész marha vagy sertés főzéséről-sütéséről.

Tojásételből pedig 20 féle, azt hiszem elég jó és szines variáció jött össze.

Amit még senki nem írt: főzd meg őket héjában, és rakd a húsvéti sonka mellé!!

2011. aug. 1. 15:36
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Csinálj frittatat !

Ez elég ötletes ?

2011. aug. 1. 16:37
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

előző vagyok :

[link]

2011. aug. 1. 16:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: ha már kérdezel és más segíteni próbál (csakis szívességből teszi), elég bunkóság kritizálni.

Inkább el kéne gondolkodni, hogy megválaszolható kérdést tettél-e föl. Közel 1000 kcal-nyi jut egy emberre, ha csak magát a tojást számolod, ez nem épp egy étkezésre való meynnyiség. Arról nem is beszélve, hogy ennyi tojás egyszerre elég egészségtelen.

De ha egy-két hétre elosztod ezt a mennyiséget, hipp-hopp el fog tűnni, így megint értelmetlen a kérdés. Na milyen? Most kritizáltam én is egy picit.

És még pár ötlet (de az összes tojás megint nem fog elfogyni):

mindmegettén nézd meg az "elronthatatlan piskóta"-t

tojáslikőrt lehet még készíteni

tojáslevest

majonézt (de ehhez csak a sárgája kell, abból viszont egy rakás. viszont ha nem vagy gyakorlott, könnyű elrontani): így készül: tojássárgájához cseppenként kell adagolni olajat és közben habverővel verni, míg ki nem világosodik és krémes nem lesz. a fehérjéből meg bármilyen habcsók mehet (ez eláll)

2011. aug. 2. 08:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Na, miket csináltál ?
2011. aug. 2. 18:06
 18/19 A kérdező kommentje:
A tojásos nokedlit megcsináltam, ezer éve nem ettem és finom lett. Most pihenünk pár napot, aztán jön valami nagyon tojásos süti. :)
2011. aug. 3. 21:21
 19/19 anonim ***** válasza:

kaszinó tojás.

rakott krumpli, töltött fasírt, tojásleves (feltéve, hogy van egyéb hozzávalód)

2011. aug. 22. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!