Mitől lett keserű a baracklekvárom? És hogyan kell használni a dzsemfixet, hogy ne legyen csomós?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 07:35
1/5 anonim válasza:
Lehúztad a héját?
A dzsemfixet egy kevés péppel kell összekeverni, majd adj hozzá még pépet, úgy öntsd a többihez.
2/5 anonim válasza:
én mondjuk soha nem húztam le a héját,turmixoltam és úgy ahogy a zacskón van úgy tűnik hogy csomós de feloldódott eddig mindíg
3/5 anonim válasza:
Én sem húzom le sosem a héját a baracknak. Amikor leturmixoltam a barackot és az edényben van, egyszerűen hozzáöntöm a kimért cukrot és a dzsemfixet és felforralom úgy, ahogy a dzsemfix zacskóján olvasható. Sosem lett keserű és csomós. Ötletem sincs, hogy mitől lett a tiéd olyan.
4/5 P.szandi válasza:
Én forró vizben fözöm kb 5pecig(egészben)majd lehúzom a héját kimagozom,lecukrozom,állni hagyom 1napot,és másnap főzöm 3in1 dzsemfixel.tuti recept
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én sem szoktam lehúzni a héját, hanem ledarálom a barackot.
Én az elején a cukorral, és a dzsemfixel együtt jól összekeverem a barackot. Nekem eddig nem tűnt fel, hogy csomós lenne...
Hogy mitől lett ekeserű? Nem égett le? A barack jó érett volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!