Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett keserű a baracklekv...

Mitől lett keserű a baracklekvárom? És hogyan kell használni a dzsemfixet, hogy ne legyen csomós?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 07:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehúztad a héját?

A dzsemfixet egy kevés péppel kell összekeverni, majd adj hozzá még pépet, úgy öntsd a többihez.

2011. júl. 27. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
én mondjuk soha nem húztam le a héját,turmixoltam és úgy ahogy a zacskón van úgy tűnik hogy csomós de feloldódott eddig mindíg
2011. júl. 27. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sem húzom le sosem a héját a baracknak. Amikor leturmixoltam a barackot és az edényben van, egyszerűen hozzáöntöm a kimért cukrot és a dzsemfixet és felforralom úgy, ahogy a dzsemfix zacskóján olvasható. Sosem lett keserű és csomós. Ötletem sincs, hogy mitől lett a tiéd olyan.
2011. júl. 27. 11:36
 4/5 P.szandi válasza:
Én forró vizben fözöm kb 5pecig(egészben)majd lehúzom a héját kimagozom,lecukrozom,állni hagyom 1napot,és másnap főzöm 3in1 dzsemfixel.tuti recept
2011. júl. 27. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem szoktam lehúzni a héját, hanem ledarálom a barackot.

Én az elején a cukorral, és a dzsemfixel együtt jól összekeverem a barackot. Nekem eddig nem tűnt fel, hogy csomós lenne...

Hogy mitől lett ekeserű? Nem égett le? A barack jó érett volt?

2011. júl. 30. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!