Hogy töltsem meg a kacsacombot aszalt szilvával?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:37
1/8 anonim válasza:
bőre alá kell a tölteléket tenni és hústűvel lezárni
2/8 anonim válasza:
nem ismerem a receptet, de gondolom a bőre alá kell tölteni, a széleket letűzni hústűvel, hogy nem jöjjenek ki a szilvák.
a másik elképzelésem, de ezt csak én csinálnám, hogy több helyen éles késsel felszúrnám a combot és benyomnám a szilvát a résbe.
úgy, mint, amikor fokhagymával tűzdelünk.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is ez utóbbira gondoltam! Csak kellett a megerősítés :)
2011. júl. 26. 12:57
4/8 anonim válasza:
Hát a profik a bőre alá szokták, mert a töltelék lényege ugye az, hogy egyhelyütt van, és körülveszi a hús.
A tűzdeléssel szerintem nem tudsz kellő mennyiségű tölteléket a húsba juttatni, csak itt-ott lesz benne egy darab szilva.
De ha neked ez a módszer a szimpatikusabb, akkor csináld így.
5/8 anonim válasza:
tűzdelést felejtsd el, a sütésnél a hús össze fog menni kb a felére és ki fogja dobálni a szilvákat
6/8 A kérdező kommentje:
Jó, akkor összeaprítom a szilvát, fűszerezem és benyomkodom a bőre alá. Mit tegyek még a töltelékbe? Zsemlemorzsát? Zsemléset most nem akartam... :(
2011. júl. 26. 13:38
7/8 anonim válasza:
nem kell bele zsemlemorzsa, áztasd be vörösborba a szilvát, aprítsd fel, ha megpuhult és fűszerezd...narancshéj, fahéj, chili pl
annyi ilyen recept van a neten
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Az utolsó megjegyzésedet hanyagolhattad volna.
2011. júl. 26. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!