Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aszalt szilvával göngyölt...

Aszalt szilvával göngyölt pulykamellet szeretnék készíteni, de hogyan? Minden receptnek örülök. (1 próbálkozás lesz)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szia! nem igazán recept, csak leírom neked, hogy én hogyan szoktam. a pulykamellből szép tenyérnyi szeleteket vágok és kiklopfolom, sózom.én egy hajszálvékony sonkát és egy vékonyszelet sajtot fektetek rá, a szélére teszek 2-3 magozott aszaltszilvát és

összetekerem. hústűvel rögzitem. zsírozott tepsibe sorba teszem őket, a tetejüket is megkenem zsírral.

pici vizet öntök alá és szorosan lefóliázom.

forró sütőben kezdem sütni, de 5 perc múlva visszaveszem közepesre.úgy negyven perc múlva leveszem a fóliát és megnézem villával, hogy puha-e. ha még nem egészen akkor vissza fólia, esetleg még icipici víz, és még egy darabig sütöm.

ha megpuhultak, fólia nélkül megpirítom.

üdv.

2010. ápr. 12. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok, még úgy is szoktam, hogy a tekercseket bepanírozom és úgy sütöm ki.így talán még omlósabb is, mint sütőben sütve.

üdv.

2010. ápr. 12. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!