Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Receptet írnátok nekem?

Receptet írnátok nekem?

Figyelt kérdés
elég kezdő vagyok, eddig csak sütiket csináltam:D Viszont szeretnék borsos tokányt készíteni, és ehhez kéne nekem egy nektek bevált recept:) gombamentesen szeretném, neten nézegettem de 1000 millió receptet találtam, nem tudom melyik lenne a jó:) előre is köszönöm.
2011. júl. 25. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

ahogy én csinálom: sovány lapockát csíkokra vágok. besózom.

egy közepes hagymát megdinsztelek, fedő alatt teljesen puhára párolok. ha pépes a hagyma, radobom a húst és fehéredésig kevergetem. utána fedő alatt hagyom, hogy kiadja a saját levét, majd ,ha azt elfőtte apránként pótolom vízzel.

pörköltszerű sűrű szaftos, puha a hús. ezt borsozom, fokhagymázom, majorannázom, mikor milyen kedvem van. van

amikor gombát vagy zöldborsót is keverek hozzá.

nokedlivel vagy rizzsel szoktam köríteni.

ízlés szerint tejföllel is lehet még turbózni.

2011. júl. 25. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
csinálsz egy pörköltalapot(hagymát kevés olajon dinszteled majd alacsonyra veszed a lángot bele p.paprika)hozzá a felaprított husi kicsi víz a végén a borsó.lehet variálni többféleképpen,tehetsz bele amit akarsz,elég sok mindent elbír ez a kaja
2011. júl. 25. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
első vagyok, én a tokányokat pirospaprika nélkül csinálom, és mindig csíkokra vágom a húst.de jelzem, hogy ezt én így szoktam, és ettől valóban sokan eltérően készítik a tokányt.
2011. júl. 25. 16:55
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2011. júl. 25. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
így van paprika nélkül is finom :)
2011. júl. 25. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!