Hogyan készitsek egy egyszerű tortát?
Figyelt kérdés
Anyumnak héten lesz a születésnapja délelőtünként dolgozik amig nincs othol szeretnék neki késziteni egy tortát de puding főzés meg piskóta készitésnél megál a sütőtudományom :S mit hogy kel csinálni? valaki segitsen pls2011. júl. 25. 13:42
1/3 anonim válasza:
Csinálj vékony piskóta tésztát, tegyél rá mondjuk vmilyen pudingot, és rá gyümölcsöt.
Vagy piskóta tészta, túrókrém/joghurt gyümölcs.
De a tészta az alap, és arra/abba bármit tehetsz. Ha kör alakú formában sütöd, máris torta alakja lesz.
Légy kreatív, a piskótatésztát rengeteg mindennel kombinálhatod.
2/3 anonim válasza:
Én gyüm.torta formában sütném meg a piskótát, és ha kihült vékonyan megkenném lekvárral az alját, teleraknám gyümölccsel, és a tetejére mehet tortazselé..vagy puding.
Üdv!
3/3 anonim válasza:
Az én anyukámnak is most volt a szülinapja,én tejföl tortát csináltam.
Neten találtam rá a receptjére,nagyon finom!:)
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!