Mit főzöl holnap ebédre?
Figyelt kérdés
Kifogytam az ötletekből ezért gondoltam megkérdezem. A válaszokat előre is köszi.!2011. júl. 24. 20:39
1/15 anonim válasza:
Ha muter nem csinál kaját és nincs pénzem hogy lemenjek a benzinkútra, akkor virslit.
2/15 anonim válasza:
Semmit. Maradt rakott krumpli máról.
3/15 anonim válasza:
gyümölcskrémleves + rántott cukkini vagy gyümölcsrizs lesz
5/15 anonim válasza:
makaróni:)
Nagyon oda vagyunk érte és hétfőre nem rossz..
Vagy 1 kiló szarvacska tésztát megfőzök kockázok fel felvágottat picit megpirítom elkeverem a tésztával majd teszek bele 1 nagy kupa tejfölt.
6/15 anonim válasza:
Sült krumpli, rántott sajt és rántott csirkemell
7/15 anonim válasza:
Húsleves,és anyum csinált töltött paprikát,azt még holnap megeszem.Ja,és palacsinta is van még egy csomó.
8/15 anonim válasza:
Nálunk van húsleves, muszaka, máj krumplipürével. Meg hoztunk a mamitól tortát:) Amúgy ez mind maradék. Anyu főzött és nem szeret minden nap főzni, ilyenkor hétvégén 2-3 napra előre megfőz.
9/15 anonim válasza:
Sajtos kenyeret eszem. Nincs pénz :(
10/15 anonim válasza:
Pár héttel ezelőtt én is zsíros kenyeret ettem naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!