Hogyan kell elkészíteni az alma lekvárt?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok receptet, a neten nem találtam. A legjobban örülnék, ha valaki leírná hogyan lehet megcsinálni, úgy, hogy aranybarna és olyan kemény legyen, hogy vágni lehessen. A nagymamám készítette úgy, de sajnos már nem él, hogy elkérjem a receptet:-(.2011. júl. 16. 15:01
1/1 yuda válasza:
Igazad van, mert én is beírtam a googleba, hogy almalekvár, és csak alig pár tucat almalekvár recept találatot adott ki, itt mondjuk a második találat:
vagy negyedik találat, ahonnan nyílik másik pár tucat almalekvár recept, szóval igazad, van ez szörnyen titokzatos dolog :D
Hagyom is, mert hiába, az internet sem a régi már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!