Mi a világ legrosszabb étele?
Figyelt kérdés
Ti melyik kaját utáljátok a legjobban? :P2011. júl. 7. 10:27
83/127 anonim válasza:
Meggyleves, tarhonya, körömpörlölt. Asszem ennyi.
Pacalt ritkán eszek,de volt olyan hogy nem tudtam megkóstolás után továbbenni, meg olyan is, hogy lenyaltam utána mind a 10 ujjamat. Szóval nagyon nem mindegy hogy van elkészítve:)
85/127 anonim válasza:
2 kaja van amit még nem kóstoltam és soha meg nem kóstolnék. Sóska és pacal. Vannak még nem kedvencek, de szükségből azért azokat még megenném.
Spenótot sem szeretem, de 32 évesen terhesen megkivántam, egy jó izűt ettem belőle. Azóta sem kivánom meg. :)
88/127 anonim válasza:
A pacalról meg csak annyit, hogy lehet nagyon jól és lehet nagyon rosszul csinálni. Én imádom, mert apám zseniális pacalpörköltet tud főzni, de amúgy a sz@r pacalt én se eszem meg.
89/127 anonim válasza:
itt olvasom ezt a sok kommentet hogy semmi pénzért nem enném meg.. hát szánalmasok vagytok, remélem majd egyszer kell éheznetek, és bármit raknak majd elétek megeszitek.. szánalmasok vagytok... és ezt 17 évesen mondom! sok válogatós **** ....
90/127 anonim válasza:
A világ ételéről van szó, akkor én amit tutira de soha nem ennék meg, és inkább éhen halnék az a rántott Tarantula pók! Pfújjjjj
De egyébként az utolsónak teljesen igazat adok!
Bármilyen magyar kaját megennék, ha éheznék, még a pacalt is! De a pókot, na azt nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!