Mi a világ legrosszabb étele?
Máj. Nem undorodom tőle, megcsinálom, de ha meg kéne ennem visszajönne, nem tehetek róla.
A nagyon nagyon zsíros-csumbis húsok, de csak akkor ha levesben van, vagy úgy van elrejtve a kajában, hogy nem tudom lebányászni róla a zsírt. Amúgy nem zavar, leszedem és megeszem a husis részt, de múltkor pl. ettünk valami káposztás levest amibe csülköt főztek és színe alapján nem lehetett eldönteni, hogy az ott éppen zsírdarab, vagy káposzta. Szóval az ilyeneket.
Ja meg a paradicsom levest, ha édesre csinálják. Sok helyen cukrozzák, de nekem valahogy a paradicsom meg a cukor nem jön össze.
Amúgy ha én csinálom bármilyen kaját megeszek, mert akkor úgy készítem ugye (kihagyom mondjuk azt a fűszert amit nem szeretek, stb.). Ha meg az éhhalál szélén lennék valószínűleg nem érdekelne, hogy mit eszem amíg nem mozog és viszonylag szilárd halmazállapotú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!