Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a világ legrosszabb étele?

Mi a világ legrosszabb étele?

Figyelt kérdés
Ti melyik kaját utáljátok a legjobban? :P

2011. júl. 7. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/127 anonim ***** válasza:
91%
Mint készételeket, csak az édességeket tudnám felsorolni. Egyébként inkább csak bizonyos összetevők vannak, amiket kerülök, amiben azok nincsenek, azt megeszem.
2011. júl. 7. 11:50
 32/127 anonim ***** válasza:
94%

Én imádok enni,ráadásul pincér vagyok,szóval a sok kaja állandóan ott van előttem. :) Kevés olyan étel van,amit nem szeretek,de például a pacal ezek közé tartozik. Egyszer megkóstoltam(az étteremben),mert olyan jó illata volt,nem ízlett,de azért nem mondom,hogy undorító. Mást nem is tudnék mondani,amit nem szeretek(mármint azokból,amiket eddig kóstoltam,amiket még nem arról nem tudok nyilatkozni).

26/N

2011. júl. 7. 11:52
 33/127 anonim ***** válasza:
94%
Azon még annyira nem csodálkozom, hogy a pacalt meg a tökfőzeléket sokan nem szeretik, de azon meglepődtem, hogy a lecsót is ilyen sokan nem. Az én környezetemben szinte mindenki szereti. Azt vártam a spenótot írják majd sokan. :) Én a káposztás és krumplis tésztán kívül mindent megeszek. (Persze a normális kajákra gondoltam...)
2011. júl. 7. 11:59
 34/127 anonim ***** válasza:
94%
A sóskát mellőzöm az ételeim közül!
2011. júl. 7. 12:12
 35/127 anonim ***** válasza:
94%
Lecsó,babfőzelék, zuza, és bármi ami mócsingos.
2011. júl. 7. 12:20
 36/127 anonim ***** válasza:
91%

A levesek lemaradtak: frankfurtit nem eszem meg semmi pénzért. Gyümilevest csak akkor ha negyed annyi szegfűszeget tesznek bele, mert azt rühellem én nagyon erősnek érzem az ízét.

Ja igen a kapor a az minenből kizárva kivéve a kovászos ubiból.

2011. júl. 7. 13:08
 37/127 anonim ***** válasza:
94%
Kakashere pörkölt,zúza,sárgaborsó.
2011. júl. 7. 13:22
 38/127 anonim ***** válasza:
82%
A Tabu című sorozatban ezeknél sokkal ehetetlenebb ételek is voltak, pl rothasztott cápahús, embriót tartalmazó kacsatojás stb...
2011. júl. 7. 13:58
 39/127 A kérdező kommentje:

Én személy szerint a májat és a Mexikóit utálom a legjobban.

Sokan említettétek a pacalt. Kínaiban kóstoljátok meg, ISTENI! 'c(:

2011. júl. 7. 14:19
 40/127 anonim ***** válasza:
80%

Akármilyen pörkölt nokedlivel... krumplival megeszem, de a nokedli fujj. Ugyanez igaz a tojásos nokedlire.

Illetve pacalt sem ennék semmi pénzért. Meg talán disznósajtot.

Általánosságban, bár nem sok kaja az, amire csorog a nyálam, egyáltalán nem vagyok válogatós.

2011. júl. 7. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!