Mi a világ legrosszabb étele?
Én imádok enni,ráadásul pincér vagyok,szóval a sok kaja állandóan ott van előttem. :) Kevés olyan étel van,amit nem szeretek,de például a pacal ezek közé tartozik. Egyszer megkóstoltam(az étteremben),mert olyan jó illata volt,nem ízlett,de azért nem mondom,hogy undorító. Mást nem is tudnék mondani,amit nem szeretek(mármint azokból,amiket eddig kóstoltam,amiket még nem arról nem tudok nyilatkozni).
26/N
A levesek lemaradtak: frankfurtit nem eszem meg semmi pénzért. Gyümilevest csak akkor ha negyed annyi szegfűszeget tesznek bele, mert azt rühellem én nagyon erősnek érzem az ízét.
Ja igen a kapor a az minenből kizárva kivéve a kovászos ubiból.
Én személy szerint a májat és a Mexikóit utálom a legjobban.
Sokan említettétek a pacalt. Kínaiban kóstoljátok meg, ISTENI! 'c(:
Akármilyen pörkölt nokedlivel... krumplival megeszem, de a nokedli fujj. Ugyanez igaz a tojásos nokedlire.
Illetve pacalt sem ennék semmi pénzért. Meg talán disznósajtot.
Általánosságban, bár nem sok kaja az, amire csorog a nyálam, egyáltalán nem vagyok válogatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!