Mi a világ legrosszabb étele?
Gomba
Hal és tenger gyümölcsei
Mák
Spenót
na és persze a rovarok,de szerintem mi magyarok ne is gondolkozzunk ilyenekben
Amiket felsoroltatok,azoknak a 80 %-a a kedvenc ételem (pl zsíros-bőrös malachús,kocsonya,tök,bab,kelkáposzta,tojásleves,gyümölcsleves,stb) E négyen kívül tehát bármit megeszek.
Ha meg éhhalál fenyegetne? Azt hiszem,akkor talán elsőként a gombát enném meg,bár rosszul vagyok a szagától,mikor fő. A hal is iszonyú büdös,a tescóban is bűzöleg a halaspult,de ha befogom az orromat,és ezen múlik az életem,talán. A mákot viszont akkor sem. Életemben először és utoljára lettem tőle olyan rosszul,hogy azt hittem,a számon át f@som ki a belemet,az íze végigkavargott a gyomromon,a számon,majdnem a mentő jött ki,szédültem,fetrengtem,míg ki nem jött minden alul-felül. Ahogy viszont kijött,egyből jobban lettem. Szóval a mák nem mentené meg az életemet,hanem pont az venné el.
26/N
belsőségek kivéve a máj (azt imádom), zsíros husok, a csontos husokat is kerülöm, ha lehet, de egy csirkecomb pl belefér...pacal...halászlé, bolti kenyér, sóska...talán csak ennyi:) ha nagyon kéne, ezeket is megenném, de mivel kerülhetem őket igy megteszem!:)
23L
jaaa és a bodzaszörp...azt se iszom meg ha nem élethalál kérdése:D
Nekem most így hirtelen egy dolog jutott eszembe: A tej, amin pille van.
Amúgy nincs bajom a tejjel. Kiskoromban oviban vagy bölcsiben e hogy kötelező volt meginni. Innen maradt meg nekem :SSS
#118/118 16:48
ez sajnos nálam is így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!