Mit lehet kezdeni a mozarellával?
Figyelt kérdés
Ma ebédre sült csirkét szerettem volna készíteni salátával, de feta helyett mozarellát vettem! Az is jó a vegyes zöldség saliba? Vagy mit lehetne kitalálni belőle a csirkéhez? Tölteléknek a csirkecombba az nem jó, igaz? Segítsetek kérlek!2011. júl. 7. 08:49
1/7 anonim 

válasza:

Jó salátába is, csak szinte teljesen íztelen, nem olyan fűszeres és sós, mint a feta, így a salátát kell kicsit jobban fűszerezni. Csirkébe is nyugodtan használhatod.
2/7 anonim 

válasza:

paradicsomos mozzarellás bazsalikomos rakott csirkét lehet belőle például, de az is jó ha csak úgy sajtoscsirkének megcsinálod, bár nem lesz olyan intenzív íze mintha trappista sajtból csinálnád.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor marad a saláta!Kedves Második: Én is gyorsan rákerestem ilyen receptre, ugyanazt találtam, mint Te, de az csirkemell! Combból az nem lesz ugyanolyan finom! Köszönöm a gyors válaszokat!
2011. júl. 7. 09:05
4/7 anonim 

válasza:

egyszer és olyan falatka tálat készítettem, hogy apró paradicsomokat félbevágtam, kiszedtem a belsejét (másba jó belefőzni) kicsi sót és bazsalikomot szórtam bele és belettem egy fél mini mozzarellát. arra egy szem olagbogyót, és átszúrtam fogpiszkálóval.
mutatós és nagyon finom előétel, vagy csak úgy.
5/7 anonim 

válasza:

Én mindig salátába teszem, mi jobban szeretjük, mint a fetát.
6/7 anonim 

válasza:

lehet a paradicsomokat bevagdosni párhuzamos vágásokkal, 1-1 szele mozzarellát bele. (így piros-fehér csíkos lesz). a sali tetejére csodás!
akár rántva is finom. vagy máskor megkészíted pizzának, vagy más olvasztott sajtos ételnek.
7/7 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok, köszönöm a tippeket! :)
2011. júl. 7. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!