Hamburgerpogácsa házilag?
én így csináltam:
1,5 kg sertés darálthús
1 tojás
2 szelet kenyér vízbe áztatva kinyomkodva
só, bors pirospaprika
kb 2 cm vastagok és 12-14 cm átmérőjűek lettek és 8 db jött ki belőle
Jónak jó, de nem az igazi!
És ezt nem bántásból írom, én is csináltam már sertéshúsból, de messze nem olyan, mint ha csak marhahúsból készül!
Miért ne lenne jó?! Csináld úgy!
Az baj... Kevert húsokat használnak az olaszok, meg spanyolok. Sajnos a hamburgert marhahúsból kell készíteni, ügyelve a fűszerezésére.
A mindmegette, és hasonló oldalakon takarékoskodó kismamák receptjei bejöhetnek, de ebben az esetben bukó.
A pogácsa ízét keverés közben, nyersen kell belőni, ezért is kizárt a sertéshús.
Hmm. Azóta már meg csináltam. Sokszor. Isteni volt. Vagy csak sertés vagy sertés-marha keverékből. És képzeld, meg tudtam állapítani h jó-e az íze. Hogyan?? Hát megsütöttem egy kicsit. Huha. Gógyi.
Nem bírom ha valaki csak okoskodni tud, meg leszólni mindent és mindenkit, de segíteni azt nem, mert ő sem tud jobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!