Valaki tud írni egy részletesebb receptet paradicsomos húsgombóchoz?
Figyelt kérdés
Semmi extra hozzávalót nem akarok bele, egy egyszerű receptet, sosem csináltam még ilyet.2011. jún. 28. 19:38
2/4 A kérdező kommentje:
Google-t én is tudom használni. Bevált receptet légyszi.
2011. jún. 28. 19:50
3/4 anonim válasza:
Én nagyon egyszerűen készítem:
A darálhúsba sót, őrölt borsot, nyers rizst 1-2 tojással összegyúrok és gombócot formázok belőle. Lábasba rakom, kevés vízzel felöntöm, ebbe is teszek egy kis sót, és addig főzöm, míg a hús is és a rizsa is készenlesz.
Mellette másik edényben készítek (sűrű) paradicsomszósz, majd hozzáöntöm a készre főzött húsgombócokhoz (ekkor már annak a levével a sűrű szósz kellő állagú lesz) összerotyogtatom és kész.
Ha ugyanezzel a gombóccal a fehérpaprikát töltöd meg és ugyanezzel a módszerrel készíted, akkor töltött paprikát kapsz.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!