Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lapcsánkát liszt nélkül lehet...

Lapcsánkát liszt nélkül lehet készíteni? Ha igen, akkor hogyan?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet próbálni zsemlemorzsával v búzadarával sűríteni. Nekem jó lett úgy is, bár nagyon éhes voltam.
2011. jún. 28. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Én meg a múltkor tönkölykorpából csináltam, de nem lett valami finom.
2011. jún. 28. 13:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ezt krumli mackónak ismerem, mi fokhagymával csináljuk és krumplival, meg liszttel. Isteni, imádom, az egyik kedvenc kajám.
2011. júl. 6. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Ennek az ételnek két fő hozzávalója van,a burgonya és a liszt.No ,kettőből egyet megváltoztatni,és ugyanolyan végeredményben bízni,hááát?

Hacsak nem muszáj ,nem érdemes drasztikusan belenyúlni ennek az egyszerű(de nagyszerű)ételnek a receptjébe!

2011. júl. 6. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a korpás változat nem is sikerült, attól még lehet próbálkozni mással, kicsiben, nagy veszteség nem ér, nem túl drágák az alapanyagok. A hozzávalók variálásával szoktak új és nagyszerű dolgok kisülni (biztos vagyok benne, hogy így alakult ki sok-sok finomság), a korpa nem jött be, attól még másnak lehet sikere.

Esetleg ki lehetne próbálni Tejbe, vagy vízbe áztatott gabonapehellyel, vagy csak szimplán hagyni, hogy a tojástól ázzon át a gabonapehely. Gondolom akkor egy kicsit több tojásra lehet szükség, nomeg több időre, hogy át tudjon ázni.

Számolj be a végeredményről, ha kipróbáltad bármelyik variációt!

2011. júl. 7. 04:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a korpát vegyítenéd liszttel, még úgy is egészségesebb ételt kapsz, mintha csak simán liszttel készítenéd.

Esetleg még lehetne hozzá tenni reszelt sukkínit, vagy karalábét, esetleg gyenge zellert (vagy bármi, ami reszelhető és úgy gondolod, hogy passzol hozzá és megpuhul annyi idő alatt, vagy közel amennyi alatt a krumpli), természetesen a krumpli rovására.

2011. júl. 7. 05:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem írt hülyeséget az előző:)

2011. júl. 7. 05:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

nagyon kevés tejben áztatott zsömlével, kenyérrel éppen csak morzsálósra, a reszelt krumplit és a tojást, fűszereket összekevered.ha még így is lágy, egy kis prézlivel sűrítheted.

kézzel, vagy kanállal formázható legyen, az a lényeg.

vagy egyáltalán a liszt a probléma, mert akkor az ajánlatommal nem sokra mész:))

2011. júl. 7. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én cukkiniből és tökből szoktam csinálni lapcsánkát, de liszt kell hozzá. Legutoljára kukoricalisztet tettem hozzá, és fincsi volt.Legközelebb zabpehellyel próbálom meg.
2011. júl. 7. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen ezeket a cukkinis meg zelleres változatokat is ismerem. Majd kipróbálok egy pár variációt abból amit írtatok. És köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 11. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!