Meddig kell főzni a nokedlit? Akkor szeretem, ha jó száraz. De csak nem sikerül, szottyos lesz mindig.
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 23:13
11/13 A kérdező kommentje:
ez így tökéletes magyarázat, köszi! épp erre voltam kíváncsi. 10 percig szoktam főzögetni...
2011. jún. 23. 08:03
12/13 anonim 



válasza:





Szívesen, lehet, hogy a 10 perc alatt elázik és mászkos lesz:)
üdv.
13/13 luisa9 



válasza:





Egy nagyon konnyu es finom nokedli receptem van egy 1930-as evi szakacskonyvbol: En mindig ezt fozom,es a fott tesztakat nem kedvelo rokonaim is megszerettek. Ime: 1 tojasnak csak a sargajat elkeverem 15o gr tejfollel.1 ml soval,es 1o dkg liszttel kiszaggatva kifozom. Azert olyan konnyu,mert a tojasnak csak a sargaja van benne,,es viz helyett meg tejfol. kicsit dragabb mint a hagyomanyos de annal finomabb. A mennyiseg persze aranyosan novelheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!