Mit fôzzek belôle? Nincs itthon sok dolog és pénz se maradt, szòval nagyon kéne a jò tipp!
Na szòval a fagyasztòbòl most elôvettem egy egy kilòs vàkumcsomagolt fûstôlt nyers tarjàt, pròbàltam keresni receptet a neten hozzà, de mindenhol fôtt tarjàt emlegetnek, akkor ez most mire jò?
ùgy gondoltam, hogy ha holnapra kienged akkor elharmadolom, vagy negyedelem, hogy tôbb féle dolgot tudjak belôle készìteni, ìgy kihùzhatjuk a hetet valahogy...
Ketten vagyunk csak a pàrommal, nincs gyerek, nem akarunk kôlcsônkérni senkitôl. Pont.
Van itthon valamennyi tészta, rìzs, 2db nagy krumpli ;(, lencse, liszt, cukor, tej, tejszìn, mustàr, majonéz, bùzadara, zabpehely, sajt, csemegeubi, lekvàr, tojàs, asszem kb ennyi, ami hasznos lehet...
Tudnàtok ìrni valamit elsôsorban a tarjàhoz? Aztàn ha van màs ôtletetek is, azt is nagyon szivesen vennénk, elôre is mindenkitôl kôszônet!! :)
Ez egy alaprecept hozzá. Ír mazsolát, de ha kihagyod se lesz baj, mert nálunk se mindenki szereti. Annyi, hogy mikor a tojás-tej-só-cukor-dara keverék megvan, akkor szerintem kicsit mindenképp kell hagyni állni, hogy a grízszemek megszívják magukat. Sztem egy negyed óra is elég.
Aztán olajon meg kell pirítani, vigyázz, mert könnyen megég!
Lekvárral ehetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!