Mi hiányzik a húsos palacsintához?
Figyelt kérdés
Csináltam húsos palacsintát, de olyan uncsi magában. Mi legyen mellé? Hozzá?
Egyébként igy készitettem el: Az előzőleg hagymás pirospaprikás olajon felpiritott darálthussal megtöltöttem a palacsintát, a végeit behajlitottam, aztán tojásos lisztes bundában olajban kisütöttem.
Már 1 db-tol is tele vagyok, de valami hiányzik mellé. Mi?
2011. jún. 15. 13:30
1/7 anonim válasza:
Szerintem a paprika mártás hiányzik.
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a tartár-mártással már nagyon tömény lenne, de hideg krumpli-salátát, vagy paradicsom-karikákat el tudnék képzelni mellé.
3/7 A kérdező kommentje:
Most kerestem ki mi az a paprika mártás, eddig nemismertem. Paradicsom, uborka az jól esik mellé, de.... nem tudom.
Milyen lenne valami gyümölcsmártással? :) Minden képpen valami hideg intenziv iz hiányzik.
2011. jún. 15. 13:50
5/7 anonim válasza:
Paprikás-tejfölös mártás, vagy finom friss idénysaláta, esetleg majonéz. Vagy majonézes krumpli vagy kukorica sali?
6/7 anonim válasza:
Én gyümi mártást nem csinálnék a húsos, rántott palacsintához. Mi sült krumplit szoktunk, majonézzel. Nyami, nyami
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Megettük :)
A férjem ugy ette, hogy összekevert kecsapot tejföllel, és rákente. Én friss zöldségekből csináltam a salátát. A gyerek meg úgy magában.
2011. jún. 16. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!