Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Készített már valaki alma...

Készített már valaki alma chipset? Valami jó recept?

Figyelt kérdés

Szeretnék készíteni, de neten olyan receptet találtam csak, ami két napos, vagy azonnal kész, de ott a vélemények szerint nem jó a recept. Én ma estére szeretnék csinálni. Tud valaki jó receptet, ahol nem ég le, és meg az alma? És ami már aznap fogyasztható.

Köszönöm a válaszokat!


2011. jún. 10. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!


Én gyerekkoromban, télen a felszeletelt almát a a meleg konvektora raktam rá. Időnként megfordítgattam, és délutánra jól kiszáradt,azt nyammogtuk. :)

A bolti alamchip-szeket pálma olajban sütik, esetleg fagyasztva szárítják. Sajna, ezek miatt pont olyan zű, állagú nem lesz az otthoni, de próba szerencse.


Üdv!

2011. jún. 10. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát én csak annyit mondhatok, hogy sütőben alacsony hőfokon se. Egyik pillanatban nyers volt, a következőben meg szén. O__O""""""

De ha valaki valami jó ötlettel szolgálna, várom. :D

2011. jún. 10. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Közben megpróbáltam, alacsony hőfokon sütőben. Amikor kivettem, akkor jó ropogós volt, 20 perc múlva megpuhult. :-) Lehet, kipróbálom a kétnapos verziót.

2011. jún. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!