Készített már valaki alma chipset? Valami jó recept?
Szeretnék készíteni, de neten olyan receptet találtam csak, ami két napos, vagy azonnal kész, de ott a vélemények szerint nem jó a recept. Én ma estére szeretnék csinálni. Tud valaki jó receptet, ahol nem ég le, és meg az alma? És ami már aznap fogyasztható.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Én gyerekkoromban, télen a felszeletelt almát a a meleg konvektora raktam rá. Időnként megfordítgattam, és délutánra jól kiszáradt,azt nyammogtuk. :)
A bolti alamchip-szeket pálma olajban sütik, esetleg fagyasztva szárítják. Sajna, ezek miatt pont olyan zű, állagú nem lesz az otthoni, de próba szerencse.
Üdv!
Hát én csak annyit mondhatok, hogy sütőben alacsony hőfokon se. Egyik pillanatban nyers volt, a következőben meg szén. O__O""""""
De ha valaki valami jó ötlettel szolgálna, várom. :D
Köszönöm!
Közben megpróbáltam, alacsony hőfokon sütőben. Amikor kivettem, akkor jó ropogós volt, 20 perc múlva megpuhult. :-) Lehet, kipróbálom a kétnapos verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!