Készített már valaki alma chipset? Valami jó recept?
Szeretnék készíteni, de neten olyan receptet találtam csak, ami két napos, vagy azonnal kész, de ott a vélemények szerint nem jó a recept. Én ma estére szeretnék csinálni. Tud valaki jó receptet, ahol nem ég le, és meg az alma? És ami már aznap fogyasztható.
Köszönöm a válaszokat!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szia!
Én gyerekkoromban, télen a felszeletelt almát a a meleg konvektora raktam rá. Időnként megfordítgattam, és délutánra jól kiszáradt,azt nyammogtuk. :)
A bolti alamchip-szeket pálma olajban sütik, esetleg fagyasztva szárítják. Sajna, ezek miatt pont olyan zű, állagú nem lesz az otthoni, de próba szerencse.
Üdv!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Hát én csak annyit mondhatok, hogy sütőben alacsony hőfokon se. Egyik pillanatban nyers volt, a következőben meg szén. O__O""""""
De ha valaki valami jó ötlettel szolgálna, várom. :D
Köszönöm!
Közben megpróbáltam, alacsony hőfokon sütőben. Amikor kivettem, akkor jó ropogós volt, 20 perc múlva megpuhult. :-) Lehet, kipróbálom a kétnapos verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!