Érdemes így sütit sütni?
A sütő gumitömítése (amire rácsukódik az ajtó és nem engedi ki a hőt) alul elszakadt és így kicsit szivárog a meleg. Sülteknél nem olyan nagy gond, valószínűleg csak a fogyasztás nagyobb így.
De nem tudom, hogy sütit merjek-e így csinálni, pl egy piskótának nem árt, hogy nem teljesen zárt a sütő?
Meg lesz javíttatva, de addig is akartam sütit csinálni, csak elbizonytalanodtam.

Ez alul hasadt ketté, gondolom ott elnyírta az ajtó a nyitogatás miatt. Most a középen elhasadt gumi két szála lifeg... Ha úgy vesszük, akkor alul nem sok minden szigeteli.
Egyébként első sütim lenne elektromos sütőben, aránylag kezdő vagyok, első körben a főételeket tanulgattam, most szeretnék sütikkel próbálkozni. A receptekben írt hőfoknál ebben az esetben mennyivel kell magasabbra állítani?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!