Az baj ha nem mikróban melegítek hanem gázon/sütőben?
Szóval még nem vagyok nagy főzőmester, és az utóbbi hónapokban kezdtem foglalkozni a konyhával hogy tudjak azért boldogulni magam is. Szóval az a "mániám", hogy szinte minden ételt nem mikróban melegítek meg, hanem gáz fölött. Pl valamelyik nap bolognai spagetti volt, és azt is felmelegítettem gázon, nem mikróban. Tegnap meg rakott krumpli volt, szóval beraktam a sütőbe. De nem órákig hanem épp csak annyit hogy meleg legyen.
Az baj ha így melegítem a kajákat? Mert nem tudom miért de nekem nem ízlik ha mikróba melegítem, olyan más íze lesz mindennek :S
Miért lenne baj? :)
Amíg nem volt mikró, mindent így melegítettek. Nekem nincs még mikróm, ezért én is mindent a gázon melegítek, vagy amit nem lehet edényben, pl. rántott hús, azt a sütőben (azt csak bekapcsolom egy pár percre maxra, aztán elzárom, a kaját meg benne hagyom még, így benn meleg marad annyira, hogy ehetővé melegedjen).
Ettől semmi bajod nem lesz :)
Mit gondolsz, régen hogy melegítették az ételeket???
Nem baj.
nekem a gáz (tűzhely megy vele csak) fix havidijas
a villany elég drága
igy majdnem mindig gázt használok
igaz több idő megmelegiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!