Normális az ha vki a hagyományos pózokon kívül másképp nem csinálja (nem azért mert nem megy bele, hanem mert nincs rá szüksége)?
Figyelt kérdés
Úgy értem van x ezer póz, de mi a párommal kb 6 féleképp csináljuk általában mindig, és valahogy nekünk ezek jönnek be az egyszerűek, két éve vagyunk együtt de ugyanolyan szenvedélyesek a szeretkezéseink csak mondjuk úgy (extra) ritkán csináljuk más pózokban a megszokottnál.2009. márc. 19. 10:50
1/6 anonim válasza:
mi is így vagyunk 3 éve, kb heti kettő alkalom , szerintem az a "hat féle" bőven elég . mi gyerekek mellett a helyszínt se váltogathatjuk pl. a laklásban marad a háló vagy a fürdőszoba , de ha jó, akkor jóóóóóóóóóóóóó.
2/6 anonim válasza:
Jó sütést főzést! Szerintem nem számít mennyi pózt próbáltok ki, ez nem verseny. Lényeg h élvezzétek az együttlétet. De szerintem ez egy másik kategória kérdése. :)
3/6 A kérdező kommentje:
:))) Tényleg rossz kategória..:D csak itt olvasgattam :) Majd átteszik a rendes helyére :)
2009. márc. 19. 11:06
4/6 anonim válasza:
Ha már ide került a kérdésed,engedd meg hogy ajánljam a tejszínhabbal való bekenést!
5/6 anonim válasza:
Finom pezsgő eperrel!!!Igaz az eper most drága,de mindent az élvezetekért!!!:-)))
6/6 anonim válasza:
Szia!
A hagyományos pózokat a konyhában is ki lehet próbálni...vagy a konyhaasztalon...vagy a pulton.
Máris nem lesz annyira hagyományos, és a kérdés kategóriája is hellyel-közzel megfelel. :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!