Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Már kel a pizzatésztám,...

Már kel a pizzatésztám, hogyan süssem meg, hogy az alja ne legyen kopogó kemény?

Figyelt kérdés
Ha csak olajjal kenem be a tepsit, az úgy jó lesz? És meleg sütőbe teszem, de lassan sóssem kb meddig?
2011. máj. 31. 15:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Végülis nagyon finom lett!!!!!! A tepsit egy kicsit sok olajjal kentem be :) Ezért inkább puhább, lágyabb volt az alja. De legközelebb akkor sütőpapiros megoldást probálom ki.
2011. jún. 1. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!