A Rama-s brownie recept megvan valakinek?
Szia! Ezt a receptet egy barátnőmtől kaptam, nem tudom, hogy neki honnan van, de azért leírom, ha nem haragszol. Ebbe is kell natúr joghurt.
1 dl tej
4 evőkanál cukrozatlan kakaópor
25 dkg liszt
25 dkg cukor
fél csomag sütőpor + 1 kávéskanál szódabikarbóna
1 kis doboz natúr joghurt (125 g, de tettem már bele 150 és 175 grammosat is, nem rontotta el :))
1 csomag vaníliás cukor
2 egész tojás
20 dkg puha Rama
A tetejére: 4 evőkanál kakaópor, 6 evőkanál cukor, 4 evőkanál tej, 10 dkg Rama
A margarint a cukorral jó habosra keverjük, hozzáadjuk egyenként a tojásokat, ezzel is jól felhabosítjuk, majd mehet hozzá a joghurt és a tej, végül belekeverjük a kakaóporral és sütőporral, szódabikarbónával elkevert lisztet is. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, és 180 fokos előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütjük. Figyeljük, hogy ne süssük túl! A tetejére csokimázat készítünk: a cukrot, kakaóport, tejet elkeverjük, felfőzzük, és még melegen beletesszük a margarint.
Ez egy jó kis recept, bár valószínűleg nem a Rámás füzetből való, de ha gondolod, próbáld ki nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!