Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS mit csináljak a kaláccsal...

SOS mit csináljak a kaláccsal ami nem sült meg?

Figyelt kérdés
Kalácsot sütöttem kelt tésztából és a recept 40 perc sütést ír. Kivettem és csak most jöttem rá, mikor már kihűlt hogy nyers a belseje. Tegyem vissza hogy legalább kicsit megszikkadjon vagy mit csináljak vele?
2011. máj. 20. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
rakd vissza...
2011. máj. 20. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem dobd ki már nem lesz olyan mint kéne.
2011. máj. 20. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
ott a pont, nem is lett.... kuka... :(( köszönöm!
2011. máj. 20. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
hát sajnálom,de legközelebb tudod majd hogy csináld.
2011. máj. 20. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Máglyarakásnak, vagy felszeletelni és sütni még, de lehet az is mire kihűlt hidegre, másnapra ehetővé szikkadt volna. Én a pogácsákat, világosra sütöm, mire kihűl pont jó puha finom, (sokáig) de forrón mintha nyers volna olyan.
2011. máj. 22. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!