Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell sajttortát készíteni?

Hogyan kell sajttortát készíteni?

Figyelt kérdés
Ti hogy szoktátok? Segítsetek kérlek!!!
2011. máj. 19. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokféleképpen készítik, de ez isteni finom, próbáld ki!

[link]


Én vaníliás győri kekszet vagy tereferét használok hozzá, azt darálom le, vagy egyszerűen a zacskóban jó alaposan elmorzsolom a kezemmel.

2011. máj. 19. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és áfonyalekvár helyett eper vagy meggylekvárral is nagyon finom.
2011. máj. 19. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a receptet! Előre is bocsi a hülye kérdésért,de a krémsajt az a tubusos krémsajt,vagy a mascarpone?
2011. máj. 19. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mascarpone. Lidl-ben szoktam venni, akciósan 300 Ft körül van a 25 dkg-os. De tervezem kipróbálni natúr / tejszínes vajkrémmel is, egyik barátnőm szerint azzal is isteni. A krémbe ízlés szerint picit több cukrot is tehetsz, kóstold meg, amikor összekevered. Én általában még teszek hozzá 1-2 kanállal.
2011. máj. 19. 23:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy!!! Millió köszönet Neked!!!! Holnap ki is próbálom és majd írok,hogy sikerült.
2011. máj. 19. 23:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Sikerült megcsinálni?
2011. máj. 21. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Sikerült:) azóta 2 adagot is kellett,annyira ízlett mindenkinek!Házi eperlekvárral ízesítettem és istenien nagyonnagyon finom volt:) Ezer köszönet a segítségedért!!!
2011. máj. 22. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen! Nálunk is nagy kedvenc. :)

Mascarponét használtál?

2011. máj. 22. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
A mascarpone nagyon drága volt,így inkább natúr vajkrémmel csináltam. Tiramisut szoktam mascarponeval csinálni és semmi különbséget nem éreztem,hogy a vajkrém másabb vagy ilyesmi.
2011. máj. 22. 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Most már akkor én is kipróbálom vajkrémmel, ha te is azt mondod, hogy finom azzal. Én még csak mascarponéval csináltam, de mindig sajnálom érte kiadni a pénzt, a vajkrém jóval olcsóbb és ha még fincsi is vele...

Viszont tiramisut már készítettem natúr vajkrémmel, az isteni úgy, én nem érzem a különbséget.

Holnap meg is csinálom a sajttortát vajkrémmel. :)

2011. máj. 22. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!